BOMA in the Pocket is bijgewerkt met 2 nieuwe functies

BOMA in the Pocket oftewel de BiP App is bijgewerkt met twee nieuwe functies! Hiermee kunnen we je nog vollediger helpen bij het oplossen van jouw schoonmaakuitdagingen. Zo heb jij een nog betere ervaring bij het gebruik van de BiP en heb je advies voor jouw schoonmaakuitdagingen steeds in de hand. In een interview met Josse Van Doren, Concept Manager bij BOMA, nemen we je mee in het ontstaan van de YEP’s. Wat zijn de voordelen en welke diepere rol spelen ze om jou te ondersteunen bij alle aspecten van de schoonmaak.

Ontdek in 7 vragen alles over deze innovatieve nieuwe functies en hoe het jou kan helpen om de schoonmaak simpel, slim en leuk te houden!

Wat zijn YEP's?

Josse:

YEP staat voor – Your Environment Plan – of Jouw omgevingsplan. Dit zijn digitale schoonmaakomgevingen. Een YEP is dé centrale plek waar alle schoonmaakinfo is gebundeld voor jouw omgeving. Zo heb je YEP’s voor scholen, kantoren supermarkten en nog vele andere omgevingen. Met een YEP leer je hoe je deze ruimtes schoonmaakt en met welke ecologische producten en materialen je dit het beste kan doen. Daarnaast bevatten de YEP’s ook informatie over hoe je de schoonmaak productiever kan maken door slimme mechanisatie of een efficientere organisatie van de schoonmaak in jouw omgeving.

Wat is jouw rol in dit verhaal?

Josse:

Ondertussen bijna 2.5 jaar geleden ben ik hier, bij BOMA, gestart. Ik heb de kans gekregen om dit boeiende project uit te werken en in goede banen te mogen leiden. Natuurlijk heb ik dat niet alleen gedaan. De YEP’s zijn dan ook een echte teaminspanning van BOMA waar heel wat mensen uit verschillende divisies hun schouders mee hebben onder gezet.

Uit welke noodzaak zijn de YEP's ontstaan?

Josse:

De informatie over de schoonmaak is versnipperd, je wilt een tool kunnen aanreiken waar je niet alleen te weten komt welke producten en materialen je nodig hebt, maar ook hoe je een schoonmaakuitdaging aanpakt. De YEP’s bieden hier een antwoord op. Het is een digitale plek waar we alle informatie voor de schoonmaak in bundelen op maat van de noden van de klant in een omgeving waar je jezelf als schoonmaakprofessional in herkent.

Wat is het voordeel voor de klant?

Josse:

Als klant ben je lang niet altijd rechtstreek op zoek naar een product, je zoekt een oplossing voor een probleem of uitdaging. Met de YEP’s zijn we overtuigd dat we hier een antwoord op kunnen bieden in de vorm van een gepast product, methodiek of in de vorm van simpele tips die je helpen de schoonmaak in jouw omgeving nog beter te organiseren. Je leert meer over slimme mechanisatie, vanaf wanneer deze een echte impact hebben en je leert ook veel bij over het schoonmaken zelf.

Verandert dit iets aan de manier van werken bij BOMA?

Josse:

Onze manier van werken verandert niet, alleen dragen we deze nu op een nog meer simpele, slimme en leukere manier naar buiten. We starten niet vanuit het product maar vanuit de uitdagingen waar je voor komt te staan in de schoonmaakwereld. Op deze manier kunnen we veel doelgerichter advies geven.

Staan er nog andere omgevingen op de planning?

Josse:

Zeker! Na de eerste lancering blijven we zeker niet stil zitten, zo zijn we onder andere bezig met een hotel, magazijn en een station. Zo hopen we in totaal een 50-tal omgevingen klaar te hebben staan op enig moment.

Zijn er nog nieuwigheden in de BOMA-app?

Josse:

We delen onze kennis nu ook a.d.h.v. de ‘veelgestelde vragen’-toepassing. Je krijgt zowel antwoord op administratieve vragen alsook op schoonmaakvragen. Bij de schoonmaakvragen hebben we per omgevingsplan een overzicht gemaakt van de veelgestelde vragen die de gebruiker op een simpele manier kan terugvinden.

Benieuwd naar de online tool en de oplossingen die het biedt in jouw sector? Of het nu gaat om een school, kantoor of supermarkt je vindt alle informatie op één centrale plek.

Je leert niet enkel welke producten en materialen je nodig hebt maar ook hoe je de uitdaging simpel, slim en leuk aanpakt.

Download ‘BOMA in the Pocket’ (BiP) en klik op ‘jouw omgevingsplannen’ of de ‘veelgestelde vragen’-toepassing om de oplossing van jouw schoonmaakuitdaging te vinden.

Geef je afval nieuw leven met de afvalsorteeroplossingen van BOMA

Ontvang meer tips van BOMA door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!