Top 4 bezienswaardigheden van BOMA’s digitale woonzorgcentrum

Sinds de lancering hebben al vele schoonmaakprofessionals hun weg gevonden door de digitale wandelpaden van BOMA’s woonzorgcentrum. Ben jij al op bezoek geweest? Of wilde je nog een bezoek inplannen? Dan hebben wij alvast voor jou de 4 meest interessante onderwerpen in ons woonzorgcentrum op een rij gezet.

Last van nare geuren?

Geurhinder in de badkamer kan een erg vervelend probleem zijn dat het woonplezier verpest. Het is niet altijd simpel om af te rekenen met deze geur. Heb je geen last hebt van een geurprobleem? Ook dan raden wij het Probio-gamma aan voor jouw sanitair. De bestandsdelen bestrijden actief de geur, zijn goed voor dagelijks gebruik met milieubevorderende werking.

Voorkom ziekte-uitbraken

Voorkomen is beter dan genezen. Zeker als het gaat om de verspreiding van een virus of griep in een woonzorgcentrum, waar de inwonende tot risicogroepen behoren. Het belangrijkste bij een uitbraak is om zo goed mogelijk te ontsmetten én om wegwerp-schoonmaakmateriaal te gebruiken. Zo wordt het voor bewoners en personeel veiliger en hygiënischer om te wonen en te werken. Ga direct aan de slag met het werkplan.

Antislipvoeren

Voor de veiligheid van bewoners en medewerkers zijn antislipvloeren erg belangrijk. Daarom is het ook essentieel om deze in goede conditie te houden. Antislipvoeren vergen in de praktijk een intensiever onderhoud dan vlakke vloeren. Een stroef oppervlakte hoeft geen probleem te zijn met het juiste materiaal. De keuze van het juiste mopsysteem en/of een machinale mop biedt hier de oplossing. Wij hebben onze aanraders op een rijtje gezet.

Kies de juiste werkmethode met de machinecalculator

Inkomhallen moppen, lange gangen stofzuigen, … Wist je dat je dit soort repetitief werk perfect door professionele schoonmaakrobots- en machines kunt laten uitvoeren? Jawel, robots en/of machines ondersteunen de schoonmakers in hun dagelijks werk en minimaliseren zo fysieke belasting. Benieuwd welke machine je het beste kan inzetten voor jouw ondergrond? Bereken het in slechts enkele klikken met onze machinecalculator.

Heb je tijdens je bezoek meer advies nodig of andere tips in jouw eigen omgeving? Druk op de knop “praat met een expert”. Er staat een heel team experts voor je klaar om jouw schoonmaakteam te ondersteunen bij jouw uitdagingen.

Geef je afval nieuw leven met de afvalsorteeroplossingen van BOMA

Ontvang meer tips van BOMA door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!