Aan het werk met BiP – Zo doen ze dat bij Cleaning Masters

Inmiddels maakt Cleaning Masters al geruime tijd gebruik van de nieuwe app BOMA in the Pocket om de schoonmaak te managen. Deze handige tool maakt het niet alleen sneller, leuker én slimmer om een bestelling te plaatsen, maar biedt ook de mogelijkheid om frictieloos een service-aanvraag voor machines te doen enom te chatten met je BOMA contactpersoon. Tijd voor een review. Tom Weyers interviewt Hiel Vibe over haar ervaring met BiP.

Welke functies van BiP gebruik je momenteel het meest?

“Wel wat ik een heel handige functie vind is dat als ik een specifiek product nodig heb, maar ik weet niet direct hoe ik dat snel kan terugvinden, ik kan kijken naar de productrelaties van dat specifieke product. Vroeger verloor ik best wel wat tijd met het zoeken naar de juiste stofzak voor een bepaalde stofzuiger maar met de BiP heb ik direct de juiste te pakken. Ik kan wel zeggen dat dit mij enorm veel tijd en frustratie bespaart.” “Ook snel weten waar mijn bestelling zit via track and trace is super makkelijk. Het bestellen zelf is ook intuïtief, even het product scannen, aantal kiezen en klaar.

“Ik besteed nu minder tijd aan bestellen dan hiervoor en het is nog leuker ook!”

Hoe biedt BiP binnen jouw werk een meerwaarde?

Ik heb het idee dat ik nu vlotter en nauwkeuriger kan werken, bijvoorbeeld als ik info wil over een bepaalde machine op één van mijn adressen hoef ik die maar even te scannen met BiP en heb ik alle relevante informatie ineens ter beschikking. Hetzelfde geldt voor producten: even scannen en alle info verschijnt, technische fiches én veiligheidsinformatiebladen.”

Vind je BiP duidelijk en intuïtief?

“Zeker, ik vind BiP een heel duidelijke en makkelijke app om mee te werken. Alles legt zichzelf uit en je moet geen schrik hebben om fouten te maken. Ook de installatie op mijn gsm stelde niets voor; makkelijk te vinden in de store en anders via de QR-code die passeerde via mail. Ik vind het zoeken via de catalogus moeilijker en veel arbeidsintensiever. Ik zal wel zoeken via de app: veel sneller en completer.”

Wat vind je van de informatie die beschikbaar is in BiP?

Alle relevante informatie is beschikbaar, technische en veiligheidsfiches zijn heel makkelijk te vinden. Ook gebruiksaanwijzingen en filmpjes lijken mij een meerwaarde voor de eindgebruiker. Ik ga ze zeker gebruiken om mijn team zo goed mogelijk te informeren!”

Heb je al eens een onderhoudsaanvraag gedaan?

“Ja, vorige week heb ik dat eens getest en is heel interessant om foto’s en video’s hieraan toe te voegen om de storing zo duidelijk mogelijk mee te geven, op die manier winnen beide partijen tijd. Dat lijkt mij een win-win.” “Ook de trackingopties zien er als een enorme meerwaarde uit. Zo kan ik makkelijk zien hoeveel een bepaalde machine heeft gewerkt om zo het maximum rendement eruit te halen.”

Heb je al contact gehad met inside sales via de chat?

“Ja ik heb deze week nog een berichtje gestuurd via de chat, ik had een ‘niet al te dringende’ vraag en hoefde dus niet te bellen of te mailen. Ik was aangenaam verrast van de snelheid en nauwkeurigheid waarmee ik het antwoord op mijn vraag via BiP ontving. Ook voor andere schoonmaakproblemen is het heel handig dat ik er foto’s en video’s aan mijn vraag kan toevoegen.”

Wat is voor jou het grootste verschil tussen DosDob en BiP?

Ik heb het gevoel sneller met BiP te kunnen werken. De digitale lijstjes zijn veel interessanter dan de papieren. Onmogelijk kwijt te spelen, duidelijk en nog beter voor het milieu ook! Ik win hier veel tijd mee door ineens toe te voegen wat ik nodig heb zonder dat in mijn achterhoofd speelt “dat moet ik straks nog doen“.”

Tot slot: spendeer je nu minder tijd met bestellen dan daarvoor? 

“Zeker! En het is nog leuker ook.” 

Geef je afval nieuw leven met de afvalsorteeroplossingen van BOMA

Ontvang meer tips van BOMA door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!