Eerste Nederlandse BOMAshop geopend in Eindhoven!

Op 18 september 2020 opende de eerste Nederlandse BOMAshop de deuren in Eindhoven. Elke schoonmaakprofessional kan hier nu terecht voor advies en een compleet aanbod rond schoonmaak en hygiëne. Denk hierbij aan schoonmaakmachines (stofzuigers, hogedrukreinigers, schrobzuigmachines, etc.), afvalbakken, ergonomische mopsystemen, ecologische reinigingsmiddelen en zeep- en papierdispensers voor de toiletinrichting.

We helpen je graag slimmer te werken met onze efficiënte producten en tools. Daarnaast maken we de wereld graag simpel; jouw wens staat bij ons voorop. Wij denken graag met je mee. Onze medewerkers staan dan ook met een glimlach voor je klaar. Enjoy! De nieuwe shop is een uitbreiding binnen het huidige pand, waar het kantoor van BOMA in Eindhoven gevestigd is op Boschdijk 730.

De opening van de BOMAshop werd tot in de puntjes voorbereid, “Sinds onze verhuizing vanuit Panningen naar Eindhoven eind 2018 zijn we bezig geweest met het vormgeven van onze shop. De initiële opening stond gepland medio april dit jaar, daar stak de Covid situatie helaas een stokje voor.”, vertelt Country Director Guus Nieuwlaat. “Met de eerste BOMAshop in Nederland willen we de schoonmaak een gezicht geven. Schoonmaak is namelijk meer dan alleen een goede reiniger, machine of werkdoek. Het is vooral mensenwerk, werk dat enorm veel professionals dagelijks met een grote glimlach en trots uitvoeren en daar dragen wij graag een steentje aan bij! Kom langs in onze shop, de koffie staat klaar!”

BOMA ontwikkelt en verdeelt al meer dan 45 jaar efficiënte schoonmaakoplossingen voor de zakelijke markt. Je vind ons op 13 vestigingen verspreid over de Benelux en Frankrijk. Waar onze shops in Belgie een bekend begrip zijn heeft Eindhoven in Nederland met deze BOMAshop een primeur.

Team Eindhoven staat voor je klaar!

Meer weten?
Ga naar de BOMA-shop op Boschdijk 730 in Eindhoven of naar www.boma.nl voor meer informatie!

Geef je afval nieuw leven met de afvalsorteeroplossingen van BOMA

Ontvang meer tips van BOMA door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!