BOMA gaat een samenwerking aan met River Cleanup

Wij hebben een nieuwtje! BOMA wordt partner van River Cleanup.

Na onze enthousiaste deelname aan diverse events in Antwerpen en Rotterdam hebben wij besloten om een professionele en duurzame samenwerking op te gaan bouwen met River Cleanup. Dat betekent dat we verschillende activiteiten gaan organiseren, zowel voor onze eigen teams als extern voor onze klanten en leveranciers.

Samen steken we de handen uit de mouwen!

Waarom River Cleanup? Een directe bijdrage leveren aan een betere leefomgeving vinden wij ontzettend belangrijk! Positief, hands-on en betrokken, dat is precies waar BOMA voor staat. Die kernwaarden vinden we terug bij River Cleanup.

Wist je dat er elk jaar 8 miljard kg. zwerfvuil in onze oceanen belandt? Daarvan is 80% is afkomstig uit de rivieren. Lokaal opruimen en het creëren van bewustwording om zwerfvuil te voorkomen is de sleutel van alle acties van River Cleanup.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen om al dat zwerfvuil te voorkomen? Dan kun je direct meedoen met de eerste actie: World Cleanup Day. Op deze dag worden er over de hele wereld zwerfvuilopruimacties georganiseerd. Iedereen kan deelnemen! Verzamel zelf thuis in je woonwijk, bij je sportvereniging of tijdens een wandelrondje door je dorp of stad het zwerfvuil dat je tegenkomt. Liever deelnemen aan een georganiseerd event? Klik op deze link om de eventlocaties te bekijken en doe bijvoorbeeld mee in Antwerpen of Gent.

Doe mee en daag jezelf en anderen uit om een directe bijdrage te leveren!

Geef je afval nieuw leven met de afvalsorteeroplossingen van BOMA

Ontvang meer tips van BOMA door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!