BOMA wordt de exclusieve leverancier van SeGEC voor vier jaar

BOMA, een vooraanstaande speler in de sector van schoonmaakproducten en -materialen, is verheugd om haar nieuwe samenwerking aan te kondigen als exclusieve leverancier voor het Secretariaat-Generaal van het Franstalig Katholiek Onderwijs (SeGEC) gedurende een periode van vier jaar.

SeGEC, dat meer dan 1700 instellingen in Brussel en Wallonië omvat, speelt een essentiële rol bij het bevorderen van kwaliteitsonderwijs, in lijn met de waarden van het katholiek onderwijs. De samenwerking met BOMA getuigt van de wil van SeGEC om hoge normen van netheid en hygiëne in hun scholen te handhaven, wat bijdraagt aan een gezonde leeromgeving.

BOMA is vastbesloten om duurzame en milieuvriendelijke schoonmaakpraktijken te bevorderen. Deze samenwerking biedt de gelegenheid om onze ecologische initiatieven in de schijnwerpers te zetten, waaronder:

De eco score: Een evaluatiesysteem van A+ tot E dat de duurzaamheid van onze producten beoordeelt. Dit systeem biedt volledige transparantie over de milieu-impact van onze producten en stimuleert gebruikers om bewuste en duurzame keuzes te maken.

Het project “GO Forest”: Bij elke aankoop van € 1000 aan producten van categorie A & A+, engageert BOMA zich om in samenwerking met Go Forest een boom te planten, met als doel minstens 10.000 bomen per jaar te planten om onze bijdrage aan herbebossing te bevestigen.

“Made With Ocean Plastics”: We breiden ons assortiment uit met materialen gemaakt van plastic dat verzameld is uit oceanen, waardoor mariene vervuiling wordt verminderd en onze strijd tegen wereldwijde milieuproblemen wordt benadrukt.

De officiële benoeming van BOMA als exclusieve leverancier van SeGEC voor de komende vier jaar vertegenwoordigt een uitstekende kans om onze aanwezigheid in de onderwijssector te versterken. Een van de belangrijkste uitdagingen zal ook zijn om tastbare toegevoegde waarde te bieden aan onderwijsinstellingen met onze innovatieve en milieuvriendelijke schoonmaakoplossingen.

Geef je afval nieuw leven met de afvalsorteeroplossingen van BOMA

Ontvang meer tips van BOMA door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!