BOMA-groep neemt Metech over

Reinigingsmachinespecialist Metech nu ook deel van de BOMA-groep

BOMA neemt, via haar moederbedrijf PFS Group, het Nederlandse ‘Metech Sweepers & Scrubbers BV’ over. Metech focust al 19 jaar op de verkoop, de verhuur en het onderhoud van nieuwe (én tweedehands) schoonmaakmachines. In haar ruime bedrijfspand in Barneveld, centraal gelegen in Nederland, hebben ze ruim 700 machines op voorraad zowel van bekende als eigen merken.

Luc Bresseleers (CEO van PFS Group): “Metech beschikt over veel technische expertise en straalt passie uit voor schone vloeren. Haar activiteiten zijn zeer complementair met de onze in Nederland. BOMA Nederland heeft de afgelopen jaren een leidende positie verworven in de markt van de schoonmaakbedrijven. Metech is sterk vertegenwoordigd in de industrie en de MKB-markt en heeft, naast een eigen salesteam, een uitgebreid netwerk van distributeurs.

We geloven sterk in het huidige DNA van het team en laten Metech haar succesvolle, autonome koers verder varen, ondersteund door onze groep. Het gemotiveerde team van 19 experts, inclusief oprichter Job Meijer, blijft aan boord. We gaan daarbij uiteraard wel kijken naar een aantal synergievoordelen zoals een slimme samenwerking op het vlak van de technische dienst. Als je beide teams optelt, hebben we in de Benelux een dertigtal buitendienst-monteurs waardoor we onze klanten nog sneller en beter kunnen bedienen.

Naast nieuwe machines kunnen we nu ook volop inzetten op ‘refurbished’ modellen wat helemaal past in onze duurzaamheidsvisie. Er is vandaag de dag nog veel potentie om de professionele schoonmaakmarkt te mechaniseren. De inzet van een reinigingsmachine biedt antwoord op de uitdagingen van een krappe arbeidsmarkt en verhoogt het comfort en het rendement van de schoonmaker.”

Geef je afval nieuw leven met de afvalsorteeroplossingen van BOMA

Ontvang meer tips van BOMA door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!