BOMA en hectas Facility Services verlengen samenwerking

Afgelopen maand zijn opnieuw de contracten getekend tussen BOMA en hectas Facility Services. Met deze overeenkomst zorgt BOMA er ook de komende jaren voor dat hectas naar alle tevredenheid alle middelen en materialen voor schoonmaak tot haar beschikking heeft.

Grote speler


Al jaren is hectas een vaste waarde in de top van de grootste schoonmaakdienstverleners van Nederland. Met een focus op de reiniging van kantoren, zorg, onderwijsinstellingen en industrieel zijn zij landelijk actief. Diederik Barten, algemeen directeur bij hectas: “De samenwerking met BOMA loopt al jaren naar tevredenheid, daarom verlengen we deze met veel plezier!”

Duurzaam


Met het zetten van de handtekening werd niet alleen een verlenging van de levering van middelen en materialen aangegaan, maar werd ook de belofte gedaan dat BOMA haar steentje bijdraagt aan de doorontwikkeling van duurzame doelstellingen bij hectas, op zowel milieutechnische gebied als de menselijke kant van schoonmaak. Country directeur Nederland bij BOMA, Guus Nieuwlaat: “BOMA is niet alleen een groothandel in die zin, dat we enkel producten op de juiste plaats, op de juiste tijd afleveren. Met onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis willen we de mensen op de werkvloer bij hectas adviseren over de juiste werkmethodes. Dit kan op het gebied van ergonomie zijn. Of door middelen en materialen aan te bieden die niet schadelijk zijn voor het milieu en soms zelfs een milieu bevorderende werking hebben. Uiteraard zonder daarbij efficiëntie uit het oog te verliezen.”

Technologische vernieuwing


Ook de recent door BOMA geïntroduceerde app BOMA in the Pocket (BiP) is een ontwikkeling die kan bijdragen aan het verder mensgericht werken binnen hectas. Barten: “Ook in de schoonmaaksector komen we steeds meer in aanraking met automatiseren. Het mechaniseren van de schoonmaak en de introductie van robots zijn ontwikkelingen die bijdragen aan goede resultaten voor zowel opdrachtgever als werknemer. Daarnaast kan een app zoals BiP ervoor zorgen dat medewerkers sneller in contact komen met BOMA, zodat zij sneller geholpen kunnen worden. Mooie ontwikkelingen waarmee we met vertrouwen de toekomst tegemoet gaan! ”

Geef je afval nieuw leven met de afvalsorteeroplossingen van BOMA

Ontvang meer tips van BOMA door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!