NIEUW! BOMA lanceert de app BOMA in the Pocket

Heb jij ‘m al? De BOMA app, BiP, ‘BOMA in the Pocket’? Daarmee wordt het managen van de schoonmaak wel héél simpel! BOMA in the Pocket is vanaf nu te downloaden via de App Store en Google Play.

Een nieuwe digitale tool van BOMA

Wij maken de schoonmaak simpel, slim en leuk. Onze digitale tools helpen je dan ook efficiënt te werken. Zo kennen klanten ons management-bestelsysteem DosDob waarin zij de voorraad van verschillende schoonmaaklocaties slim kunnen managen. Daarnaast zijn er onze webshop en digitale catalogus waarin alle info- en veiligheidsfiches handig terug te vinden zijn. Vandaag voegen we daar de smartphone-app ‘BOMA in the Pocket’ aan toe.

Nieuw in de BOMA app

“Een app is toch helemaal niet nieuw?”, dat klopt. De BOMA app BiP is dan ook niet een nieuwe verpakking voor onze bestaande tools, maar biedt je volledig nieuwe mogelijkheden.

De schoonmaak verbeteren en tijd besparen

Met BiP, de mobiele app van BOMA, kun je je nog meer focussen op je kerntaak: de schoonmaak! Wat heb je nodig en op welke locatie? Wil je een monteur naar je machine laten kijken? De BiP denkt met je mee. Slim, want we horen dagelijks van onze partners hoeveel tijd er verloren kan gaan aan zaken rondom de schoonmaak’

Voeg je collega’s toe

Je kan nu je collega’s toevoegen aan het managementsysteem. Dat is ontzettend handig, want zo kunnen schoonmakers op locatie een bestelling controleren. Op die manier minimaliseer je de tijd en het aantal kilometers die je besteed aan alle locatiebezoekjes om de voorraad te checken. Alweer een zorg die van je schouders valt!

Producten scannen om direct informatie te bekijken

Ben je snel op zoek naar een infofiche van een bepaald product? Scan dan gewoon de barcode met de app. Hiermee vind je alle informatie over de veiligheid en het gebruik van de producten én je kan het product ook direct opnieuw bestellen.

BOMA BiP app dame smartphone

Een serviceaanvraag plaatsen

Je kent het wel. Een machine op locatie geeft een storing. De schoonmaker geeft dit door aan de teamleiding, de teamleiding geeft het weer aan een regiomanager door en voordat de serviceaanvraag bij BOMA terecht komt is er een keten aan communicatie nodig. Hebben we al gezegd dat we het graag simpel voor je maken? 😉 Met de app scant de schoonmaker op locatie de QR-code op de machine zodat hij direct een serviceaanvraag kan doen.

Bekijk de gebruiksstatistieken van je machine

En met die QR-code kan je nog véél meer informatie over je machine vinden. Denk aan instructievideo’s en statistieken over het gebruik van de machine. En ben je de machine kwijt? Geen probleem. Ook zonder de QR-code is je machinepark te beheren via de app. Met de track & trace functie zie je precies waar jouw machines zich bevinden.

Chat met ons

Wij zijn altijd dichtbij, maar dan écht dichtbij. Met BOMA in the Pocket bevinden ruim 300 BOMA-medewerkers zich namelijk de hele dag in je broekzak! Je kan een bestelling plaatsen vanuit je voorraadkast en heb je een schoonmaakvraag? Dan zitten wij op het puntje van onze stoel om je direct te helpen vanuit de support chat.

Chat met BOMA via BiP

Download BiP, BOMA in the Pocket

BiP is te downloaden via de App Store en Google Play. Heb je al een webshop- of DosDob-account? Dan kun je met je huidige inloggegevens inloggen. Wil je meer informatie over het gebruik of het downloaden van de app? Ga dan naar boma.eu/bip of neem contact met ons op.

Geef je afval nieuw leven met de afvalsorteeroplossingen van BOMA

Ontvang meer tips van BOMA door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!