In de pers: vlekkeloos en vooruitstrevend

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Al meer dan 45 jaar voorziet BOMA NV uit Antwerpen ondernemingen van hoogwaardig schoonmaakmateriaal. Van poetsdoekjes tot afvalbakken en professionele schrobzuig- en veegmachines, zelfs het kleinste nichebedrijf vindt bij BOMA precies wat hij nodig heeft. 

Erik Switsers, Division Manager Machinery bij BOMA: “Schoonmaken is en blijft vaak een non-prioritaire bezigheid. Als onafhankelijk verdeler en producent van schoonmaakoplossingen, zorgen wij ervoor dat elk bedrijf het juiste gereedschap in handen krijgt om de klus snel en efficiënt te klaren. Of het nu gaat om de institutionele markt, professionele schoonmaakbedrijven, de zorgsector of de industrie: wij maken van schoonmaken terug een zorgeloze aangelegenheid.” De roots van het Antwerpse familiebedrijf zijn diep geworteld in de schoonmaakwereld. Aanvankelijk presenteerden de oprichters – oom en vader van de huidige zaakvoerders Luc Bresseleers en Stijn Wildiers – een hoogwaardig aanbod van borstels en matten (‘BO’ & ‘MA’) aan Vlaamse bedrijven, scholen, rusthuizen en overheidsinstellingen maar ze stelden vast dat schoonmaaktaken hoe langer hoe meer werden uitbesteed. BOMA’s dienstverlening breidde zich verder uit en richtte zich voortaan ook op de groeiende markt van de schoonmaakbedrijven. Van het één kwam het ander en geleidelijk aan werden ook andere schoonmaakmaterialen, zeep- en papierdispensers, en nadien ook reinigingsmachines toegevoegd aan het assortiment. 

Jaren vol gezond ondernemerschap deden het familiebedrijf uitgroeien tot een internationaal gerenommeerde speler met vier filialen in België, vier in Nederland, vier in Frankrijk en ééntje in Luxemburg. Al snel stond de naam BOMA synoniem voor zorgeloos poetsgemak, over de taalgrenzen heen. 

Ontvang meer tips van BOMA door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!

Haal meer uit jouw schrobzuigmachine met ons gratis e-book

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *