Het juiste schoonmaakmateriaal voor jouw huishoudhulp

Uit een enquête van het Werkbaarheidsfonds voor de Dienstencheques blijkt dat de gemiddelde huishoudhulp moet schoonmaken met slechte materialen. Te korte bezemstelen, doekjes die al veel te oud zijn en hun reinigende werking verloren hebben, trekkers die strepen achterlaten, you name it!

In de supermarkten vind je vaak niet alles waar een huishoudhulp jouw huis piekfijn mee schoonmaakt. Geen probleem! Daarom bestaat BOMAdirect. Bij BOMAdirect heeft iedereen toegang tot professionele schoonmaakoplossingen.

Maar wat heeft een huishoudhulp dan nodig om zijn of haar werk goed te doen? Wij helpen je alvast op weg met enkele interessante startpakketten en aanvullende producten.

Een vlekkeloos interieur

Je interieur schoonmaken begint vaak met opruimen, waarna je afstoft, stof wist/stofzuigt en nat reinigt. Voor opruimen bestaan helaas nog geen wondermiddeltjes, voor de volgende stappen gelukkig wel! Met deze materialen en pakketten zit je nooit fout!

Voor het stofwissen van je meubels:

Voor het nat reinigen van je meubels:

Voor het stofwissen en nat reinigen van je vloeren:

Badkamer en toilet

Ruimtes waar hygiëne extra belangrijk is zijn de badkamer en het toilet. Hiervoor heb je dan ook andere middelen en materialen nodig!

Gelukkig moet je het niet moeilijker maken dan het is. Voor je badkamer is er het Ecologisch Sanitairpakket van Greenspeed. Met dit pakket heb je alles in huis voor een badkamer waar je van de vloer kunt eten. In je toilet heb je slechts 2 zaken nodig: een WC ontkalker en een WC borstel.

badkamer en toilet schoonmaakproducten

Keuken

Wanneer je een keuken schoonmaakt, zijn er ook echte must haves.

Voor de dagelijkse schoonmaak in je keuken is er een Ecologisch Keukenpakket.

Zit je echter met een gasfornuis of een oven vol aangekoekte restjes? Dan is het beter om met iets zwaarder geschut aan de slag te gaan. Het Ovenpakket staat je toe je fornuis en je oven eens goed onder handen te nemen.

keuken schoonmaakproducten

Streeploos ramen wassen

Ramen wassen. Het is moeilijk om een streeploos resultaat te bereiken zonder de juiste tools. Met het Glaswaspakket Exterieur beschik je over alles wat je juist wel een streeploos resultaat bezorgt.

schoonmaakproducten ramen wassen

Een tevreden huishoudhulp

Wanneer je de juiste producten en materialen in huis haalt, kan jouw huishoudhulp sneller en efficiënter werken. Het gevolg is dat zowel jij als die huishoudhulp tevredener zijn over het eindresultaat en je huishoudhulp minder last heeft van de polsen en de rug.

Geef je afval nieuw leven met de afvalsorteeroplossingen van BOMA

Ontvang meer tips van BOMA door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!