Samenwerken aan een groene(re) Toekomst

We nemen samen met Toekomst Schoonmaakbedrijven een kijkje bij een van hun grootste opdrachtgevers, Vanderlande. Dit internationale bedrijf is gespecialiseerd in magazijn automatiseringsoplossingen en bagageafhandeling systemen. Op hun campus in Veghel zorgt Toekomst, op een duurzame manier, voor een schone werkomgeving.

De samenwerking tussen Toekomst en Vanderlande startte in 2003, toen Toekomst in kon springen op een schoonmaakcalamiteit. Deze werd naar tevredenheid opgelost en sindsdien is Toekomst de partner op het gebied van schoonmaak.

Samen naar een groene(re) Toekomst is heel belangrijk voor zowel Toekomst als Vanderlande en dit komt ook terug in de samenwerking met totaalleverancier BOMA. Deze samenwerking tussen BOMA en Toekomst vond zijn begin in het samenstellen van de Washroom lijn, de sanitaire voorzieningen, maar gaande weg sloot BOMA ook meer en meer aan bij de tactische gesprekken om invulling te geven aan hoe duurzaam Toekomst schoon kan maken. Hierbij werd gekeken naar schoonmaakinnovaties, de mogelijkheden voor het gebruik van gerecycleerde materialen en de juiste afvalsystemen die op de hele campus werden neergezet. Ook wordt bij Vanderlande schoongemaakt met Probio.

Probio bestaat uit goedaardige micro-organismen van natuurlijke oorsprong. Deze goede bacteriën verwijderen organische vervuiling. Wanneer de bacteriën na gebruik opnieuw in het milieu terechtkomen, dragen ze actief bij tot waterzuivering en het behoud van een natuurlijk microbe-evenwicht. Probiotica zijn dus niet alleen milieuvriendelijk, maar verbeteren het milieu zelfs.

In de samenwerking tussen Toekomst, BOMA en Vanderlande, blijft het belangrijk om korte lijnen te hebben, en dat we samen werken en blijven verbinden. Zo werken we samen aan een groene(re) Toekomst.

Geef je afval nieuw leven met de afvalsorteeroplossingen van BOMA

Ontvang meer tips van BOMA door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!