Op maandag 6 december openen wij ons eerste woonzorgcentrum

BOMA maakt schoonmaken simpel, slim, en leuk. Voor elke branche bieden we een one-stop-shop-oplossing voor alles op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Van spons tot schrobzuigmachine en van werkplannen op maat tot ecologisch schoonmaakmiddel.

Geen enkele schoonmaakuitdaging is ons vreemd. “De stap naar een woonzorgcentrum waarin alle schoonmaakproblemen nog vóór het ontstaan getackeld worden is dan ook snel gemaakt.”, vertelt Raimondo Otten, Business Development Director bij BOMA.

De opening van het woonzorgcentrum zal feestelijk ingeluid worden op maandag 6 december. “Genodigden ontvangen een persoonlijke uitnodiging, daarnaast bieden we iedereen die geïnteresseerd is de kans een kijkje in de vertrekken van het WZC te nemen tijdens de publieke openingsdagen.”, vertelt Raimondo. “Dit woonzorgcentrum geeft ons de kans te laten zien hoe al onze kennis van schoonmaakproducten en -methodes in de praktijk te brengen is.”.

De locatie van het woonzorgcentrum wordt op 6 december bekend gemaakt. Wil je bij de opening aanwezig zijn of op de hoogte gehouden worden? Plaats jezelf dan op de gastenlijst via https://grand-opening.boma.eu/nl.

Geef je afval nieuw leven met de afvalsorteeroplossingen van BOMA

Ontvang meer tips van BOMA door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!