Feestelijk nieuws: BOMA’s woonzorgcentrum is geopend!

Afgelopen week maakten wij bekend dat we vandaag de deuren naar ons eigen woonzorgcentrum openen. Inmiddels is het zover! Zojuist werden de digitale deuren naar het woonzorgcentrum geopend voor het grote publiek.

Een woonzorgcentrum dat nooit vuil wordt

Het woonzorgcentrum van BOMA is van alle gemakken voorzien. En het beste van alles? Het woonzorgcentrum wordt nooit vuil! In het nieuwe woonzorgcentrum tackelen we namelijk alle schoonmaakproblemen nog vóór ze worden gemaakt. Hoe dat mogelijk is? Dit centrum vind je niet in de fysieke wereld, maar is gebouwd als een digitale omgeving. Je kan dus vanuit je luie stoel door de ruimtes van ons woonzorgcentrum navigeren. Veelvoorkomende schoonmaakuitdagingen worden hierin uitgelicht en zijn met een klik op de knop op te lossen.  

BOMA's digitale woonzorgcentrum te zien op een ipad

Waarom een digitaal woonzorgcentrum?

Wij kennen voor elke branche een schoonmaakoplossing op maat. Met deze digitale omgeving laten we je graag zien dat we ons 100% kunnen inleven in jouw branche. Een rondje door het digitale woonzorgcentrum brengt je langs:

  • Oplossingen voor herkenbare schoonmaakuitdagingen
    Van een bewonerskamer desinfecteren bij een ziekte-uitbraak tot het bevorderen van het sorteren van afval. Een woonzorgcentrum kent uiteenlopende schoonmaakuitdagingen. In onze webomgeving vind je voor elke uitdaging de juiste schoonmaakproducten en -materialen, een werkplan of een andere handige tool waarmee je de uitdaging tot een goed einde kan brengen. We maken het oplossen van elk schoonmaakprobleem simpel.
  • BOMA’s Machinecalculator
    Ben je op zoek naar de meest kostenefficiënte methode om jouw ruimte schoon te maken? Dan is de inzet van een machine misschien een goed idee. Met onze machinecalculator bereken je eenvoudig welke machine de ideale partner is in jouw situatie. Door een aantal parameters in te vullen kan je de kosten per vierkante meter per machine met elkaar vergelijken. slim.
  • Talloze schoonmaaktips
    Voor alle toepassingen vind je de juiste producten mét tips van onze Bomito’s. En kom je er niet uit? Dan staan onze experts voor je klaar. leuk.

Het topje van de ijsberg

Een woonzorgcentrum is een eerste stap, maar denk ook aan een kantoor, een dokterspraktijk, een sportschool, een theater; geen enkele omgeving is ons vreemd. Wij gaan voor volledige ontzorging in álle branches.

Nieuwsgierig geworden? Stap het digitale woonzorgcentrum binnen via https://wzc-app.boma.eu/

Geef je afval nieuw leven met de afvalsorteeroplossingen van BOMA

Ontvang meer tips van BOMA door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!