Fris je kennis op tijdens de BOMA kennisevents. slim.

Voor elke schoonmaaktoepassing hebben wij de juiste oplossing. slim! Maar hoe weet je nu wat je moet kiezen? Ook daar helpen we je graag bij. Je kan bij ons niet alleen terecht om je werkwagen te bevoorraden. Als totaalleverancier geven we je namelijk ook graag advies over het juiste gebruik en de optimale inzet van schoonmaakmiddelen, -materialen en -machines op jouw schoonmaaklocatie. Je kan ons hier altijd voor bellen, mailen of een chatbericht sturen en je kan zelfs eens binnenlopen in een van onze shops Wat je ook kan doen is een van onze kennisevents bezoeken. We delen onze kennis en ervaring graag met je.

De kennisevents van BOMA

Wij zijn van alle markten thuis. Onze Bomito’s worden dan ook weleens ‘wandelende schoonmaakwikipedia’s’ genoemd. Al die kennis houden we uiteraard niet alleen voor onszelf. We delen onze kennis regelmatig een-op-een met onze klanten of in blogs, nieuwsbrieven en in onze eigen app BiP (BOMA in the Pocket). Dit vullen we aan met live events op grotere schaal. Zo nodigden we schoonmaakbedrijven met een oog voor innovatie uit voor de lancering van BOMA Robotics op locaties in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. Ook toonden we de nieuwste schoonmaakinnovaties voor de zorg in het ziekenhuis van Moeskroen en zijn we op dit moment doorlopend aanwezig in het logistieke innovatiecenter Log!ville te Niel, België.

Kennisevent in het logistieke innovatiecenter Log!ville te Niel, België.

Focus op schoonmaakinnovaties

Tijdens onze kennisevents maak je kennis met de laatste schoonmaakinnovaties. Aan de hand van verschillende talks en workshops lichten we de laatste veranderingen in de markt toe en tijdens live demonstraties tonen we hoe jij nog simpeler, slimmer én leuker te werk kan gaan. Denk aan onderwerpen als robotisering of duurzaam schoonmaken met onder andere ’s werelds eerste van 100% gerecycled materiaal gemaakte microvezeldoek. Alles om het werk voor de schoonmaker aangenamer te maken door sneller, efficiënter en meer ergonomisch te kunnen reinigen en om de impact op het milieu te verlagen. 

Iedereen is welkom

Zowel klanten als niet-klanten zijn welkom op onze kennisevents. Via onze nieuwsbrief en socialemediakanalen houden we je op de hoogte van onze eventagenda. We delen graag kennis waar je écht iets aan hebt. Onze events zijn dan ook bijna altijd branche-specifiek. Ben je BOMA-klant? Dan ontvang je een uitnodiging wanneer er een event op het programma staat dat interessant kan zijn voor jou. Voor veel events is het daarnaast ook voor niet-klanten mogelijk om online in te schrijven. 

Nu op de agenda: BOMA Robotics te Log!ville

Sinds 1 september kan je ons in België vinden op een vaste demolocatie in Log!ville te Niel. Hier organiseren we regelmatig events, daarnaast is het ook mogelijk om een een-op-een kennissessie te plannen met je BOMA-contactpersoon. In Log!ville zetten we BOMA Robotics in de spotlights. Je kan hier al onze schoonmaakrobots elke dag live in actie te zien.

Log!ville is een demolocatie die gericht is op innovatie op logistiek gebied. Je vindt hier niet alleen de robots van BOMA, maar tal van nieuwigheden uit de logistieke branche. Het is elke dag mogelijk onze stand te bezoeken. Maak voorafgaand aan je bezoek een afspraak met één van onze experts en ontdek hoe deze innovaties iets voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Kennisevent van BOMA in Log!ville te Niel, België

Ontdek wat een schoonmaakrobot kan betekenen voor jouw locatie

Met BOMA Machinery begeleiden we onze klanten van manueel naar mechanisch reinigen. We helpen hiermee de schoonmaker om sneller, efficiënter en meer ergonomisch te werk te gaan. De volgende stap is (volledig) gerobotiseerd poetsen. Het is mogelijk een robot in te zetten voor zware repetitieve taken, zo heeft de schoonmaker meer tijd voor de details. Dat komt zowel de hygiëne op je schoonmaaklocatie, als de gezondheid van de schoonmaker ten goede. Sommige robots zijn geschikt voor logistieke omgevingen, andere voor kantoren, retail of zorginstellingen. Onze experts tonen je in een een-op-een kennissessie graag de beste opties voor jouw locatie.

Erik Switsers van BOMA Machinery vertelt: “Op Log!Ville willen we voor elke toepassing en omgeving een gerobotiseerde schoonmaakoplossing in de praktijk voorstellen.”. Hij legt uit waarom het nú het juiste moment is om jouw schoonmaakwerkzaamheden te robotiseren: “Het vertrouwen in, en ook de noodzaak aan, gerobotiseerde oplossingen stijgen zienderogen. Bij gerobotiseerde poetsmachines is de combinatie van een kwalitatieve machine, de juiste software en de geschikte omgeving voor het toestel cruciaal. We nodigen klanten uit verschillende segmenten uit om te ontdekken hoe schoonmaakrobots ook voor hen een win-win situatie kunnen creëren.”.

Neem contact op met je BOMA-contactpersoon om direct een een-op-een kennissessie in Log!ville in te plannen. Ben je nog geen BOMA-klant, maar zou je onze robots wel graag eens live in actie willen zien? Boek dan hier direct je een-op-een-sessie in Log!ville.

Ben je benieuwd wanneer er een event plaatsvindt bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn, dan houden we je op de hoogte.

Geef je afval nieuw leven met de afvalsorteeroplossingen van BOMA

Ontvang meer tips van BOMA door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!