Afblijven! Aan deze sensorkranen komt geen onhandige elleboog te pas.

Wanneer heb jij voor het laatst een kraan aangeraakt in een openbaar toilet? Geef toe: water laten stromen door aan een knop te draaien of erop te drukken is een beetje ouderwets. Zeker wanneer je de kraan in dat geval omwille van de hygiëne liever met je elleboog zou willen bedienen. Sensorkranen horen daarom bij de standaardinrichting van élke sanitaire ruimte. Zwaai maar eens naar onze sensorkraan!

Het is geen magie, het is een sensor.

Of je nu zwaait, met je vingers knipt of je handen beweegt alsof je een toverspreuk uit gaat spreken, beweging doet bij de infrarood sensorkraan van de truc. Dat is geen rocket science en zeker niet nieuw.

Bevat jouw sanitaire ruimte nog steeds geen sensorkraan? Dan wordt het tijd. Sensorkranen zijn namelijk super hygiënisch. Je hoeft de kraan immers niet aan te raken, waardoor je er geen bacteriën, virussen of ziektekiemen op achterlaat. Daarnaast heeft deze kraan een automatische spoeling tegen legionella indien de kraan 24 uur lang niet gebruikt wordt. Slim!

Wij worden wel warm van sensorkranen.

Temperatuur regelen? Niet nodig! Met een sensorkraan bied je toiletbezoekers met één beweging de perfecte watertemperatuur. Wanneer je in jouw sanitaire ruimte over een aansluiting voor warm water beschikt is een onderbouwthermostaat namelijk mogelijk. Deze thermostaat regelt de temperatuur van het water. Geen koude handjes dus.

Sensorkranen zijn goed voor het milieu!

Wist je dat je met een sensorkraan tot wel 80% water kan besparen? De sensor registreert namelijk wanneer je handen de kraan naderen en activeert dan automatisch de waterstraal. Ben je klaar? Dan zal de kraan geen beweging meer registreren, waardoor de straal automatisch weer uitgeschakeld wordt. Geen extra waterverspilling wanneer men eerst de handen droogt of wanneer de timer nog langer doorloopt dus. Dat is niet alleen leuk voor ons, maar ook voor het milieu!

En wil je de kraan poetsen? Dan schakel je met de reinigingsmodus de spoelsensor tijdelijk uit. Simpel toch?

Simpel, slim en leuk, óók op het toilet.

Wij hebben alles in huis. Van de installatie van de kraan door onze vaste installateur tot de volledige inrichting van jouw toiletinrichting. Met BOMA Washroom All Inclusive bieden we namelijk een innovatieve totaaloplossing voor de sanitaire ruimte. Van zeep- en papierdispensers tot afvalbakken. En van het ophangen van de toestellen tot het leveren van de navullingen en het onderhoud.

Wil je eens reallife zwaaien naar onze infrarood sensorkraan? Laat het ons dan weten, we laten hem graag zien!

Geef je afval nieuw leven met de afvalsorteeroplossingen van BOMA

Ontvang meer tips van BOMA door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!