Verbouwingsupdate – Nieuwe ruimte in BOMA’s digitale woonzorgcentrum

Eind vorig jaar 2021 maakten wij bekend dat de deuren van BOMA’s woonzorgcentrum werden geopend “BOMA’s woonzorgcentrum is geopend!”. Dankzij deze digitale omgeving laten we zien dat we ons 100% kunnen inleven in jouw branche. We kijken naar de verschillende ruimtes waarbij we de uiteenlopende schoonmaakuitdagingen analyseren zodat we voor elk probleem de nodige oplossingen kunnen voorzien.

Sinds de lancering hebben al vele schoonmaakprofessionals hun weg gevonden binnen onze digitale wandelpaden. Ben jij al op bezoek geweest? Of wilde je nog een bezoek inplannen? Dan hebben wij alvast voor jou de “Top 4 bezienswaardigheden van BOMA’s digitale woonzorgcentrum” voor je op een rij gezet. 

Om jullie, professionals in de schoonmaak, te blijven voorzien van de beste gebruikservaring hebben we een aantal verbouwingen uitgevoerd en het woonzorgcentrum voorzien van een nieuwe ruimte. In onze professionele keuken hebben we naast het afwasgedeelte nu ook een kookgedeelte toegevoegd. Zoals je inmiddels gewend bent behandelen we hier verschillende schoonmaakuitdagingen en bieden we je de juiste oplossingen. Kijk je mee?BOMA’s keuken-kookgedeelte

Reinigingen

Het reinigen van een friteuse, oven en steamer, bain-marie of de koel- en diepvriescel is een lastige taak. Met het juiste materiaal krijg je dit toestel echter makkelijk schoon. Met ons eigen werkplan geven we je de tools om deze problemen goed op te lossen.

Vloeronderhoud

Voorkom uitglijden in de keuken! In een plaats waar er met eten gewerkt wordt en waar continue zaken worden afgewassen, is het onvermijdelijk dat de vloer nat en vettig kan worden. Onze experts raden het gebruik van een I-mop aan, maar misschien wil je ook wel eens een demo ter plaatse?

Afvoerputjes

Om de putjes hygiënisch te houden en verstoppingen te voorkomen, is het belangrijk deze regelmatig te reinigen. Soms is het te laat en zit je toch met een verstopte afvoer. Hoe krijg je deze dan weer schoon? Onze experts helpen je graag verder met enkele tips om de afvoerputjes in de keuken schoon en vrij van verstoppingen te maken.

Een hoop nieuwigheden in het woonzorgcentrum van BOMA. Ook in de toekomst blijven we werken aan uitbreidingen en verbeterde toepassingen voor de ultieme schoonmaakervaring. Bij elke toepassing bieden we bij BOMA een oplossing die jou helpt niet alleen veiliger, maar ook efficiënter te werken. Neem snel een kijkje en ontdek het zelf!

Geef je afval nieuw leven met de afvalsorteeroplossingen van BOMA

Ontvang meer tips van BOMA door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!