Schoonmakers in de schijnwerpers: zij verdienen een compliment

Elke dag laten duizenden vrouwen en mannen onze werkplekken, onze huizen, onze instellingen, … schitteren. En toch lopen we ze maar al te vaak voorbij zonder ze te zien. Dat een goede hygiëne van essentieel belang is, is de afgelopen periode meer dan ooit duidelijk geworden. Des te meer reden de schoonmaker in de schijnwerpers te zetten!

Op woensdag 15 juni en maandag 20 juni staan, respectievelijk “de Dag van de Schoonmaker” in Nederland en “de Dag van de Schoonmaak” in België, een mooie gelegenheid om een pluim te geven aan deze werkers uit de schaduw. Vanuit BOMA willen we ook ons steentje bijdragen en zetten we graag de schoonmaker in de schijnwerpers.

We hopen dat niet alleen wij, maar iedereen in jouw omgeving, deze dag en eigenlijk ook alle andere dagen van het jaar, zijn of haar waardering uitspreekt voor jouw inzet.

Wat doet een compliment met je?

Misschien sta je er niet bij stil en denk je “Ik doe toch gewoon mijn werk”, maar neem eens de tijd om op deze dagen de complimenten goed in je op te nemen. Een welgemeende knuffel, een oprechte dank u of een schouderklopje… Complimenten. Ze doen je eenvoudigweg goed.

Een compliment van BOMA

Namens BOMA willen wij je heel erg bedanken: voor je inzet, voor je passie en je doorzettingsvermogen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk jullie rol is. Of het nu is in een kantoor, woonzorghuis of een school; jouw rol is onmisbaar. Geniet van dit moment in de schijnwerpers want dit verdienen jij en je collega’s iedere dag!

Geef je afval nieuw leven met de afvalsorteeroplossingen van BOMA

Ontvang meer tips van BOMA door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!