In de pers: timmeren aan de circulaire weg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

BOMA levert reeds 46 jaar schoonmaakoplossingen. Duurzaamheid en circulariteit staan daarbij al lang met stip vermeld in de missie.

In aanloop naar het ETION Forum 2020 dat plaatsvindt op 14 september rond economische mindshift en de duurzaamheidsrevolutie, sprak Ondernemen met Raimondo Otten.

Otten is Business Development Director bij BOMA, dat instaat voor de levering van producten, machines en materialen aan de schoonmaakbranche in Nederland, Frankrijk, Luxemburg en ons land. Het familiebedrijf is aan de tweede generatie toe en staat voor duurzaamheid, mobiliteit en technologie, zo stelt Raimondo Otten: “We zijn al lang bezig met duurzaamheid en sloegen al jaren geleden de weg in naar circulariteit.” BOMA wil een regisseur zijn die alle spelers in de schoonmaakbranche oplossingen biedt en zo de klanten ontzorgt. Die ambitie noemen ze ONE ZERO: “We beogen daarmee drie doelen. We willen dé facilitaire leverancier voor onze klant worden, met één oplossing, die zero impact heeft. Via één stop, één factuur, één communicatie … willen we komen tot nul zorgen en nul impact op het milieu.”

Ontvang meer tips van BOMA door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!

Haal meer uit jouw schrobzuigmachine met ons gratis e-book

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *