Honderden vrachtwagens rijden dagelijks op de weg met een trailer vol water

Water! En dat terwijl je deze dorstlesser ook gewoon kunt tappen uit de kraan. Zonder bergen afval die veroorzaakt worden door plastic flessen, zonder CO2-uitstoot die veroorzaakt wordt door het transport, mét een positieve impact op het milieu.

Wist je dat de afgelopen jaren de consumptie van gebotteld water is toegenomen? Absurd, want er komt perfect drinkwater uit onze kraan. Bovendien kan je zo tot wel €200,- per persoon per jaar besparen wanneer je enkel kraanwater zou drinken.

Koud, plat of bruisend, voor ieder wat wils

Het voordeel van tapwater is dat je jouw water precies kan drinken zoals jij het lekker vindt. Drink je jouw water liever gekoeld of met bubbels? Treur dan niet, ook jouw persoonlijke favoriet tap je simpel uit de kraan. Gebruik hiervoor een watertap.

De watertaps van BOMA    

Zorgen voor het lekkerste water, gewoon uit de kraan. Onze watertaps zijn compacte krachtige toestellen met een mooie rvs-uitstraling. Door toevoeging van hoge kwaliteit filters, smaakt het water extra lekker en zachter. De dispenserhoogte is hoog genoeg om je herbruikbare fles makkelijk te vullen.

Lever direct een positieve bijdrage aan het milieu

Jouw glaasje water wordt éxtra lekker wanneer je beseft dat je hiermee een positieve impact maakt op het milieu. Geen flesjes en blikjes meer op de afvalhoop én geen kilometers file om jouw flesje water van de distributeur naar jouw koelkast te brengen.

Heb je de smaak te pakken en wil je nóg meer plastic uit de wereld helpen? Dan hebben we goed nieuws. Met onze watertap gaan wij namelijk een unieke samenwerking aan met River Cleanup. Bij de afname van een BOMA Watertap draagt BOMA 50 euro bij aan River Clean up. Hiermee zorg je dat er nog eens 50 kilo plastic uit de rivieren wordt gehaald. Dat zijn maar liefst 1500 plastic 1,5 liter flessen!

Bij BOMA zijn we zelf gestart met een test. Op al onze kantoren hebben we de watertaps geplaatst en zo hebben we het PMD-afval met 30% kunnen verminderen!

River Cleanup

De naam zegt het al; River Cleanup zet zich wereldwijd in voor de schoonmaak van rivieren om te vermijden dat afval onze zeeën en oceanen bereikt. Ze doen dat door teamevents te organiseren en door jong en oud te inspireren en aan te sporen tot een gedragsverandering.

Al meer dan 145.000 warriors verzamelden samen meer dan 1 miljoen kilo afval uit de rivieren en van de oevers.

Draag jij een steentje bij?

Stop dan met het drinken van fleswater en start met het tappen uit de kraan!

Geef je afval nieuw leven met de afvalsorteeroplossingen van BOMA

Ontvang meer tips van BOMA door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!