Het BOMA C@FE op Interclean 2022

Heel wat jaren terug heeft BOMA al eens met een heus café aan Interclean Amsterdam deelgenomen. Dit jaar gebeurt dat opnieuw. We vinden het bijzonder tof om op deze manier deel te nemen aan Interclean 2022.

Voor BOMA is het deelnemen aan Interclean op deze manier precies waar wij voor staan. Wij zijn een partner met brede schoonmaakkennis, slimme ondersteuning en logistieke dienstverlening. Kortom, wij verbinden overal waar we zijn en met wie we samenwerken, noem het een totaalleverancier.

Op Interclean voorzien wij daarom geen reguliere beursstand maar het BOMA C@FE.  Iedere dag vanaf 10h staat de BOMA Crew klaar om klanten, leveranciers en branchegenoten te ontvangen in het BOMA C@FE. Voor een koffietje om op te starten, een moment van chillen door de dag of een kleine meeting in onze meeting corners ben je meer dan welkom. Ook is er een BiP corner, waar je alle voordelen van de BOMA in the Pocket app zelf kunt ervaren. En bovenal… sluiten we graag dinsdag, woensdag en donderdag af met een tof beursfeestje. Wij voorzien de hapjes, drankjes en muziek… samen zorgen we voor een onvergetelijke sfeer!

Een beursbezoek is vaak een overweldigende ervaring. Zeker zo’n groot evenement als Interclean 2022 in de RAI Amsterdam. Een bezoek willen we vooral simpel, slim en leuk voor iedereen maken. Daarom is het gebruik van BiP (de BOMA in the Pocket app) een échte aanrader. Met BiP word je deze Interclean namelijk ook een échte ViP. Een Very informed Person 😉

Waarmee gaat BiP je helpen;

  • Vind snel en doelgericht de locatie en informatie van diverse BOMA Partners
  • Maak gebruik van het eenvoudige grondplan en navigeer slim door RAI Amsterdam
  • Vind de locatie van ons BOMA C@FE en chill, praat en feest alle dagen mee
  • Doe mee aan het QR-scan spel en maak iedere dag kans op een e-bike

Ook als je nog geen webshop of DosDob gebruiker van BOMA bent kun je BiP downloaden en gebruiken. Je meldt je dan aan als anonieme gebruiker en klikt daarna op de Interclean balk in de app. Heb je al een webshop of DosDob account? Gebruik dan je inloggegevens om aan te melden en klik op de Interclean balk in de app.

De weg vinden op Interclean was nog nooit zo eenvoudig.

We hebben een selectie van 14 BOMA Partners gemaakt welke je terug kunt vinden met locatie en informatie in BiP. Wil je meer informatie over een of meerdere van onze partners, dan kun je dat tijdens je bezoek aan Interclean aangeven en wij nemen contact met je op. We hebben een doelgericht en simpel grondplan gemaakt om je te helpen de BOMA Partners en het BOMA C@FE te vinden (locatie B2, neem de trap in Hal 1 naast Greenspeed of tegenover Elsea).

Win iedere dag een e-bike

Je leest het goed. Iedere dag maak je kans om een e-bike te winnen. Verplaats je slim en duurzaam net als BOMA en doe mee met het QR-scan spel. Onze BOMA Partners hebben op hun stand tijdens de beurs allemaal een BOMA QR-code. Scan zo veel mogelijk QR-codes tijdens je bezoek en iedere dag verloten wij onder de deelnemers een stoere e-bike.

Kortom we maken van de Interclean 2022 editie een echt internationaal feest. Iedereen is van harte welkom om het BOMA C@FE te bezoeken en van het gemak van de BiP app gebruik te maken.

Nog geen toegangskaarten voor Interclean in je bezit? Maak dan gebruik van deze inschrijflink zodat je gratis toegang krijgt tot Interclean 2022.

Schrijf je in en je bent verzekerd van een waardevol evenement vol innovatie, kennisdeling en passie voor schoonmaak en hygiëne.

Heb je vragen over Interclean en het programma van BOMA of over het installeren van BiP op je smartphone? Stuur deze naar marketing@boma.eu 

We verwelkomen je graag in het BOMA C@FE.

Geef je afval nieuw leven met de afvalsorteeroplossingen van BOMA

Ontvang meer tips van BOMA door je in te schrijven op onze nieuwsbrief!